Nieuwbouw woning Brecht

Het interieurontwerp van deze gezinswoning in Brecht is zorgvuldig afgestemd op ruimte, natuurlijk licht en het gebruik van karaktervolle materialen, wat resulteert in een warme en uitnodigende leefomgeving. De keuze voor notelaarhout in het meubelmaatwerk zorgt voor een verfijnde en tijdloze uitstraling, terwijl de beige microtopping vloeren een rustige basis vormen die perfect aansluit bij het open en lichte ontwerp van de woning.

Accentwanden zijn afgewerkt met een subtiele borstel-streep techniek, wat een extra laag textuur en visuele interesse toevoegt zonder af te doen aan de serene sfeer. De natuurstenen marmeren werktabletten in de keuken brengen een vleugje luxe in het geheel, wat de ruimte een elegante uitstraling geeft. De keuken zelf is bewust open gehouden, wat de interactie tussen de leefruimte en het buitenleven versterkt. Dit ontwerp zorgt voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten, wat het gevoel van ruimte nog verder vergroot.

In het verlengde van de woning bevindt zich een privé bar, afgewerkt in zwarte mortex, een robuust materiaal dat harmonieus samengaat met de decoratieve wandtegels in dezelfde donkere tint. Deze bar biedt een intieme en stijlvolle ruimte voor ontspanning, waarbij de donkere kleuren een mooi contrast vormen met de lichtere delen van het huis.

Realisatie: 2024
Schrijnwerk: PNI projects
Vloeren en schilderwerken: Floorcouture
Natuursteen: Recko Floors
Verlichting: Withaeckx
Foto’s: Tijs Vervecken